Bli ein kristen

Å ta valget om å bli en kristen er ditt livs viktigste valg. Hvis du allerede har bestemt deg for å la Jesus være herre i ditt liv - gratulerer!!
Vi vil gjerne hjelpe deg til å ta nye steg slik at din relasjon til Jesus kan vokse dypere og troen blir stadig større.

Her er noen gode tips til deg som er helt ny i troen på Gud, og lurer på hvor du skal begynne:

 • Bønn
  Begynn å snakke med Jesus som du ville snakket til en venn. 
  For eksempel: "Hei Jesus, jeg innrømmer at jeg er en synder og at jeg trenger tilgivelse for mange ting. Jeg tror at du, Jesus, døde for meg og stod opp igjen. Jeg ønsker å ta imot din gave som er tilgivelse og en ny start, et nytt liv. Jeg vil bruke livet mitt til å følge deg, la deg være herre, og jeg vil ikke lenger leve for meg selv. Hjelp meg å leve livet etter din vilje. Takk for at du har sagt at du alltid vil være med meg. Amen."
 • Bibelen
  Begynn å lese Guds ord daglig. Et godt råd er å laste ned Bibelappen på din mobil. Her kan du enkelt finne en leseplan som passer for deg. Og du kan få bibelvers opp i nyhetsfeeden din hver dag. Guds ord er levende og taler til oss i dag. 
 • Del
  Bli en del av et fellesskap av andre kristne. Begynn å gå regelmessig på gudstjenester og møter for å lytte til taler, lovsynge, delta i nattverden, be sammen og snakke med andre om troen din. Fortell noen at du er blitt en kristen. Tro er personlig, men det var aldri meningen å være privat. Å dele troen din med andre kan åpne dører til spennende og livsviktige samtaler både for deg og for andre.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å gå sammen med oss videre i livet med Jesus - lykke til!

Powered by Cornerstone